Informatiebeurs voor leerlingen groep 8 Emmen en omgeving Kom jij ook naar Skoolchoizz?

EMMEN - Voor leerlingen uit groep 8 die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan wordt ook dit jaar weer Skoolchoizz georganiseerd; een informatiebeurs voor leerlingen groep 8 en hun ouders/verzorgers. Het is een initiatief van Terra Emmen,Carmelcollege Emmen, Esdal College en Hondsrug College.


Ook OPDC, PRO Emmen en Atlas zijn aanwezig. Skoolchoizz is op woensdag 26 oktober van 13.00 uur tot
20.00 uur in het Hampshire Hotel in Emmen.

De vier VO scholen in Emmen bundelen hun krachten op onderwijskundig gebied. Daarnaast wordt er ook voor voorlichting steeds nauwer samengewerkt. Binnenkort komt het gezamenlijke onderwijsmagazine uit en dit jaar is de derde editie van de informatiebeurs Skoolchoizz op woensdag 26 oktober .

Voortgezet onderwijs in Emmen
Alle leerlingen in groep 8 van de basisschool en hun ouders/verzorgers zijn van harte uitgenodigd voor deze beurs. Zij kunnen spreken met leerlingen en docenten van de verschillende scholen en hen alles vragen wat ze maar willen weten. Hierdoor krijgen de toekomstige brugklassers niet alleen een duidelijk beeld van het voortgezet onderwijs in Emmen en omgeving, maar ook van de verschillende opleidingsmogelijkheden.

Alles wat leerlingen moeten weten
Het grote voordeel van Skoolchoizz is dat alle scholen voor het voortgezet onderwijs in Emmen en omgeving bij elkaar staan. Hierdoor kunnen ze goed met elkaar vergeleken worden . Alles wat de leerlingen en hun ouders moeten weten over het voortgezet onderwijs, wordt tijdens Skoolchoizz besproken.

Scholen bezoeken
De scholen blijven wel hun eigen thema-avonden en open dagen organiseren. Het bezoeken hiervan blijft een absolute aanrader! Een echt beeld van de school krijg je immers pas nadat je de school van binnen hebt gezien en de sfeer hebt kunnen proeven.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda