Ghita Kolker nieuw lid kerndirectie Esdal College

EMMEN – Het Esdal College heeft Ghita Kolker benoemd tot lid kerndirectie. Zij volgt hiermee Matthias Kooistra op, die vanaf 28 januari jongsleden. werkzaam is als directeur/bestuurdervan dezelfde scholengemeenschap.

Ghita Kolker (51) is nu nog rector van het Leeuwarder Lyceum en directeur van de ISK, onderdelen van het Piter Jelles in Leeuwarden. Ghita is al haar hele loopbaan actief in het onderwijs. Na de zomervakantie zal zij haar opwachting maken bij het Esdal College. Zij zal als lid kerndirectie verantwoordelijk zijn voor de portefeuilles onderwijs, kwaliteits- en leerlingenzorg.

Matthias Kooistra, directeur/bestuurder van het Esdal College:
“Ik ben blij met de benoeming van Ghita en kijk uit naar de samenwerking.Ghita brengt veel kennis over het onderwijs met zich mee en heeft de ervaring, visie en het enthousiasme die voor deze functie van belang zijn. Ik ben ervan overtuigd dat wij in de persoon van Ghita een hele geschikte kandidaat gevonden hebben.“

Over het Esdal College
Het Esdal College is een openbare school met vwo (atheneum en gymnasium), havo, mavo en vmbo-beroepsgericht. Deze regionale scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs vervult een belangrijke functie in Zuidoost Drenthe. Het onderwijs wordt aangeboden op zes locaties.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda