Voorbereidingen reünie “Markeschool” in volle gang.

WACHTUM - Nog een paar weken dan is het zover, dan viert de “Markeschool” in Wachtum haar 50-jarig bestaan met een grote reünie. Samen met de Oranjevereniging die het School-en Volksfeest organiseert is de Reüniecommissie druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten.

Het belooft een fantastisch feestweekend te worden met op zaterdag 6 september een grote reünie voor alle oud-leerlingen, oud-leerkrachten en iedereen die op enige manier betrokken is geweest bij het onderwijs in Wachtum, dus niet alleen de afgelopen 50 jaar.

Er hebben zich al ruim 300 reünisten aangemeld. Mocht u dat nog niet gedaan hebben dan kunt u zich nog tot 20 augustus opgeven voor de reünie en /of het stamppotbuffet. Dat kan via de website Wachtum.nu of telefonisch bij
Albertje IJken: 0524-551386 of Ger Boesjes: 0524-551888.

Na de optocht, die om 10.00 uur zal beginnen is er tussen 12.00 uur en 13.30 gelegenheid de school te bekijken en een hapje te eten op het feestterrein. Tijdens de reünie is er natuurlijk volop gelegenheid om gezellig met elkaar te praten. Bovendien zijn er oude films, foto’s en documenten te zien, spelen we een leuke quiz en zal een professioneel bedrijf foto’s maken. Voor wie dat wil is er aansluitend de mogelijkheid om mee te doen aan het stamppotbuffet.

Na afloop van het buffet kunt u zittend op een wagen een rondgang door het mooi versierde dorp Wachtum maken en ondertussen een beetje uitbuiken.

En wat is er dan leuker om deze dag af te sluiten in de feesttent, waar de Oranjevereniging iedereen een mooi programma voorschotelt. Wachtum is er klaar voor… beleef het mee!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda