Studentenvereniging Dionysus speelt ludiek in op StudyStartWeek

EMMEN - Stenden Hogeschool Emmen mag ook dit jaar weer ruim 450 nieuwe studenten verwelkomen. Reden genoeg om een StudyStartWeek (SSW) te organiseren. Studenten kunnen in deze week kennismaken met het studeren op Stenden en in Emmen. Één ding dat zeker niet mag ontbreken is het studentenleven. Emmer studentenvereniging Dionysus beantwoordt in die vraag en heeft ludiek ingespeeld op de SSW om aandacht te vragen voor haar feesten en activiteiten.


Tijdens de eerste dag van de SSW zette de vereniging modellen in lederhosen en dirndl in voor foto's met de aankomende studenten. Oktoberfestwinkel.nl heeft de vereniging gesponsord door kleding beschikbaar te stellen. De foto's van de dag zijn op de Facebook-pagina (www.facebook.com/DionysusEmmen) van de vereniging te bekijken.

S.V. Dionysus komt dit studiejaar met een geheel nieuwe structuur en aanpak. Naast de bekende feesten in Café de Zwetser wil de vereniging zich graag breder profileren door verbinding met de regio te zoeken en een samenwerking aan te gaan met Global Web, een vereniging die o.a. culturele reizen organiseert. Zo zullen er diverse lezingen plaatsvinden in Growing Workplace en kunnen alle leden profiteren van deals in o.a. Grieks restaurant Athina, Utopolis en het DeelVoordeel-programma.

2 oktober staat het eerstvolgende feest op de planning, een heus Oktoberfest. Word lid en wellicht kom jij één van deze vier modellen tegen in Café de Zwetser

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda