Open dag bij Drenthe College

EMMEN - Leerlingen uit het voortgezet onderwijs en hun ouders kunnen donderdag 29 januari tussen 16.00 uur en 21.00 uur een kijkje nemen op de locaties in Assen, Emmen en Meppel van het Drenthe College. Tijdens de open dag kunnen vmbo’ers en havisten op de vestigingen in Assen, Emmen en Meppel rondkijken en praten met huidige studenten en docenten.

Op drenthecollege.nl staat een overzicht van de locaties en de opleidingen die daar aangeboden worden. Op 19 februari volgt D∙Challenge, een event waar doen en beleven centraal staan en dat plaatsvindt in de TT Hall in Assen.

Een groot aantal opleidingen van het Drenthe College scoort goed. De kappersopleiding en de opleiding publieke beveiliger staan landelijk op de eerste plaats. Vijf andere opleidingen staan op plek twee: gezondheidstechniek & laboratorium, weg- en railtransport, recreatie, toerisme en kok.

De opleidingen; voertuigentechniek, procestechniek en schilder en stukadoor hebben net geen podiumplaats gehaald, maar verdienen net als de zeven eerder genoemde opleidingen het predicaat Top-Opleiding.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda