Politieberichten dinsdag 1 juli

EMMEN - Hier volgen de politieberichten van dinsdag 1 juli.

Politie op zoek naar billenknijper
EMMEN - De politie is op zoek naar een jongeman die in Emmen de afgelopen maanden meerdere vrouwen in de billen heeft geknepen en heeft betast.
Het gaat in bijna alle gevallen om vrouwen die aan het hardlopen waren in de omgeving van de Odoornerweg bij de wijk Emmermeer. Afgelopen najaar hebben zich twee vrouwen gemeld die dit is overkomen. De afgelopen maanden, vanaf maart, zijn daar vijf meldingen bij gekomen. Alle meldingen vonden plaats in de avond. De politie is op zoek naar mensen die mogelijk informatie hebben over deze zaak. Ook wil de politie in Emmen graag weten of er mogelijk nog meer vrouwen een soortgelijk iets hebben meegemaakt, eventueel op een ander tijdstip van de dag. Getuigen en slachtoffers worden gevraagd om contact te zoeken met de politie in Emmen, bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844.

Vrouw gewond na aanrijding
GEES - Een 81-jarige vrouw uit Zwinderen raakte maandagmiddag gewond bij een aanrijding aan de Verlengde Hoogeveense Vaart.Een 81-jarige man uit Zwinderen reed met zijn 81-jarige vrouw over eerder genoemde weg richting Oosterhesselen. Een 59-jarige man uit Beilen reed op de Schaapveensweg. Deze bestuurder verleende geen voorrang aan de man uit Zwinderen die van rechts kwam. Een aanrijding was het gevolg. De man van 81 raakte de macht over het stuur kwijt en botste met zijn auto tegen een boom. De 81-jarige vrouw raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Emmen gebracht.

Twee mannen aangehouden wegens aantreffen hennepkwekerij
EMMEN - Agenten hebben maandag aan de Vleerackers twee mannen aangehouden van 31 en 41 jaar uit Emmen.
Agenten troffen in de woning een hennepkwekerij aan. De mannen waren op dat moment bezig met het knippen van de toppen van de planten. In de woning werden ongeveer 110 planten aangetroffen. De verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda