Renovatie sporthal Emmer-Compascuum hoognodig

EMMER COMPASCUUM - Wakker Emmen wil dat het college van B&W in samenspraak met de gebruikers van sporthal ‘De Klabbe’ kijkt naar de mogelijkheden om de gedateerde sporthal te renoveren naar de hedendaagse maatstaven.

De fractie van Wakker Emmen gaat daarom in de commissievergadering van 14 april hierover vragen stellen aan het college.

Raadslid Roelof Woltman van Wakker Emmen: “De sporthal vervult een belangrijke functie in Emmer-Compascuum. Dagelijks maken vele inwoners gebruik van de hal en wordt er door handbalvereniging DOS op eredivisie- niveau handbal gespeeld. De ruim 40 jaar oude sporthal is erg gedateerd en hoognodig aan renovatie toe. De hal is onder andere niet goed geïsoleerd en hierdoor zijn de energielasten erg hoog.

Om de leefbaarheid en vitaliteit in Emmer-Compascuum is stand te houden is het belangrijk dat voorzieningen zoals de sporthal, in stand worden gehouden.’’

Meermaals is door gebruikers van de sporthal gesproken met de gemeente over de mogelijkheid tot renovatie van de sporthal. Wakker Emmen is van mening dat er niet langer gesproken moet worden maar dat het de hoogste tijd is om tot actie over te gaan.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda