Wakker Emmen wil centrumvernieuwing Schoonebeek

SCHOONEBEEK - De fractie van Wakker Emmen wil dat het college het door het dorp zelf opgestelde centrumplan mede helpt tot uitvoering te brengen. De ‘werkgroep centrum Schoonebeek’ heeft samen met de lokale ondernemers en inwoners een plan opgesteld om het centrum/winkelgebied te vernieuwen.

Zaterdag 18 juni zijn de plannen gepresenteerd aan de inwoners van Schoonebeek. De plannen kunnen op veel bijval van de inwoners rekenen.

“Het centrum van Schoonebeek is verouderd en dit leidt onder andere tot steeds meer leegstand. Daarnaast is de oversteek van de Europaweg in het centrum een gevaarlijke onderneming. Om de leefbaarheid en vitaliteit in het dorp in stand te houden moet er snel iets gebeuren”, aldus raadslid Pascal Schrik.

Met het actieplan ‘stimuleringsfonds Dorpen en Wijken’ zijn er financiële middelen beschikbaar om de plannen te kunnen ondersteunen. Wakker Emmen roept het college op om de goede plannen te ondersteunen. Laat het vele goede werk door ondernemers en inwoners niet verloren gaan!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda