Tweede Kamerlid Jacques Monasch op werkbezoek in Drenthe

ASSEN - Op maandag 9 februari 2015 brengt Tweede Kamerlid Jacques Monasch op uitnodiging van de Partij van de Arbeid een werkbezoek aan Drenthe. Reden van de uitnodiging zijn hervormingen op het gebied van volkshuisvesting; Wat betekenen deze voor de lokale overheden en de belangenorganisaties van huurders en welke zijn de gevolgen voor de werkgelegenheid en leefbaarheid.


De bijeenkomst zal worden gehouden in Zalencentrum Meursinge, Hoofdstraat 48, 9431 AE te Westerbork. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Maar ook de zeer beperkte investeringen in nieuwbouw van huurwoningen, renovatie, duurzaamheid staan op de agenda. Ook de stijging van de woonlasten, het op de tocht staan van het realiseren van multifunctionele centra in dorpen en wijken en sterke afname van de werkgelegenheid in deze regio zijn bespreekpunten.

De debatavond zal worden geleid door de huidige voorzitter van de Statenfractie voor de PvdA, Eddie Veenstra. Aan het woord komen ook nog Albert Smit, wethouder van de gemeente Assen. Hij zal zijn ervaringen delen over de aanpak van nieuwbouw van woningen door de gemeente. Ook is er een vertegenwoordiger van de Woonbond uitgenodigd om de uitkomsten van het recent gehouden woonlastenonderzoek te presenteren en toe te lichten.

De avond wordt afgesloten door een laatste woord van Ard van der Tuuk, lijsttrekker voor de PvdA tijdens de komende Provinciale Statenverkiezingen in maart.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda