Alp d,HuZes op TV Drenthe

ASSEN - Op 4 juni is de Alpe d'HuZes live te volgen op TV Drenthe. Tussen 8 en 17 uur kunt u beelden zien vanuit Frankrijk. Daar gaan de deelnemers te voet en op de fiets de Alpe d'Huez op om geld in te samen voor onderzoek naar kanker.

.

De 10e editie van Alpe d'HuZes start donderdag om half vijf 's ochtends. Het startschot wordt gegeven door Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht. Hij krijgt de eer omdat de Alpe d'HuZes precies een maand voor de Grand Départ in de Domstad wordt verreden. Ruim 650 lopers en ruim 3400 fietsers gaan een tot zes keer de berg op. Rond 20 uur gaan de laatste deelnemers over de finish.

Tussen 8 en 17 uur zijn de deelnemers te volgen via TV Drenthe. We zien beelden vanuit de koers en vangen de mensen op achter de finishlijn. De presentatie is in handen van Eveline de Bruijn, Bas van Mulken en Job Jan Altena.

Alpe d'HuZes, live op TV Drenthe op donderdag 4 juni van 8 tot 17 uur!

De makers
De uitzending van de Alpe d'HuZes is een samenwerking van verschillende regionale omroepen: RTV Noord-Holland, RTV Drenthe, Omroep West, RTV Rijnmond, Omroep Zeeland, L1, Omroep Flevoland en RTV Drenthe.

<align=leftBovenste foto: Alpe d'HuZes, Jannemieke Fotografie

Onderste foto: Alpe d'HuZes, Frank van Engelen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda