Startbijeenkomst Breedband Platform Drenthe

SPIER - Op maandagavond 2 maart vindt een feestelijke startbijeenkomst plaats van het Breedband Platform Drenthe. Tijdens de bijeenkomst neemt cabaretier, chansonnier en presentator Arno van der Heyden de deelnemers op zijn eigen wijze mee in de ontwikkeling van de afgelopen decennia.


Het Breedband Platform Drenthe wordt opgericht om bewonersinitiatieven verder te helpen bij hun plannen, zodat de initiatieven niet elk afzonderlijk het wiel hoeven uit te vinden. Hiermee wordt voortgebouwd op de faciliteiten van www.verbinddrenthe.nl. Het platform wordt in samenwerking met de gemeenten en bewonersinitiatieven opgericht.

Uiteindelijk is het de bedoeling de hele provincie digitaal te ontsluiten. In Drenthe bevinden zich zo’n 9% van de Drentse huishoudens en 10% van de bedrijven in een gebied waar geen hoogwaardig breedbandnetwerk aanwezig is. In de provincie zijn veel enthousiaste bewonersgroepen die het heft in eigen hand hebben genomen. De provincie en de gemeenten juichen deze initiatieven toe. Tijdens deze bijeenkomst krijgen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda