Toneelvereniging Barger Oosterveld verrast met gift

BARGER OOSTERVELD - In Barger-Oosterveld wordt jaarlijks een prachtig sinterklaasfeest gehouden voor alle kinderen uit het dorp. Dit jaar was er voor de organisatie extra budget nodig, omdat de Toneelvereniging van Barger Oosterveld de pakken graag zelf wilde aanschaffen i.p.v. jaarlijks te huren. De Toneelvereniging heeft hiervoor een bijdrage van Plaatselijk Belang ontvangen, maar dit was helaas niet toereikend.


In samenwerking met het crowdfundingsplatform Samen voor de buurt heeft Suelmann BV, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Barger Oosterveld, een geldinzamelactie voor de toneelvereniging opgestart. Inmiddels is het doelbedrag van € 1800,00 behaald. Voor het waarborgen van het jaarlijks Sinterklaasfeest in Barger Oosterveld zou het echter mooi zijn als er een buffer opgebouwd kan worden. De crowdfundingsactie loopt nog tot 28 december. Er kan dus nog gedoneerd worden en hopelijk maken nog veel mensen gebruik van deze mogelijkheid.


Mariël Wesseling namens Samen voor de Buurt en Suelmann BV, zelfstandig adviseur RegioBank, de cheque met het voorlopig behaalde bedrag

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda