Natte en koude intocht Sinterklaas in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM – Regen en kou waren de kenmerken voor de jaarlijkse intocht van Sinterklaas in het tweelingdorp Nieuw Amsterdam-Veenoord. Toch waren er weer heel veel kinderen met hu ouders naar de kade bij het marktplein in Nieuw Amsterdam om de goedheiligman met zijn gevolg pieten te ontvangen. Nadat de kinderen moesten toch wel extra geduld hebben tot de boot van Sinterklaas kon aanmeren.


Tot het moment dat Sinterklaas voet aan wal zette werden de kinderen door de vooruitgestuurde pieten en de dansers van MK Beats en DJ Bram Bakker! Warm gehouden. Eenmaal op de kade maakte Sinterklaas compleet met paraplu een wandeling tussen een haag van kinderen en mocht ook weer veel tekeningen in ontvangst nemen. En werden pepernoten uitgedeeld.

Eenmaal aangekomen op het podium werd Sinterklaas namens de plaatselijke middenstandvereniging welkom geheten door RTV Drenthe verslaggever René Postman en sprak de Sinterklaas de vele kinderen toe. Daarna was er ondanks de regen toch nog wel tijd voor een foto met Sinterklaas. (foto Heintje Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda