Gerrit Volkers nieuw lid Raad van Commissarissen SportDren-the

ASSEN - Drs. G.J. (Gerrit) Volkers, werkzaam geweest bij onder andere de Rabobank en FC Emmen, is toegetreden tot de raad van commissarissen van SportDrenthe. Er is voor de heer Volkers gekozen om zijn financiële expertise en zijn uitgebreide netwerk op zowel publiek als privaat gebied.


Tijdens zijn actieve loopbaan was de heer Volkers onder andere directeur van de Rabobank Assen-Beilen, directeur van Hanzevast Beheer BV en commercieel directeur van FC Emmen.

Op dit moment vervult de heer Volkers diverse toezichthoudende en bestuurlijke functies, zo is hij vicevoorzitter van RTV Drenthe en lid van de raden van toezicht, en in deze hoedanigheid financieel verantwoordelijk, van Kunst & Cultuur Drenthe en het Drents Archief.

Naast de heer Volkers bestaat de raad van commissarissen van SportDrenthe uit voorzitter J.H. (Hans) van der Laan (burgemeester van de gemeente Noordenveld), E. (Erik) Ziengs (lid Tweede Kamer der Staten-Generaal voor de VVD), E. (Eric) van Oosterhout (burgemeester van de gemeente Aa en Hunze), H. (Hans) Hollenbeek Brouwer (voorzitter van de Raad van Toezicht van Noordermaat, de Centrale Huisartsendienst Drenthe en Stichting Oosterlengte) en J. (Hans) de Lang (directeur-bestuurder van SportDrenthe).

Onder dagelijkse leiding van directeur-bestuurder Hans de Lang wordt hard gewerkt aan de missie van SportDrenthe: met sport Drenthe nog beter maken! Door in te zetten op de kracht van sport worden belangrijke ontwikkelingen in gang gezet die bijdragen aan een beter Drenthe. Drenthe beweegt is het beeldbepalende programma van SportDrenthe, dat breed gedragen wordt door de provincie Drenthe en alle Drentse gemeenten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda