Actie Steuntje in de rug

EMMEN - De Rabobank Emmen-Coevorden heeft onder meer onze vereniging geselecteerd om mee te doen aan de actie "Steuntje in de rug". Deze actie houdt in dat onze vereniging een bijdrage kan verdienen voor de clubkas.


Hoe?
Via een online-stemming kunnen de klanten van de Rabobank Emmen-Coevorden op onze vereniging hun stem uitbrengen als zij vinden dat wij een "steuntje in de rug" verdienen. Het uitbrengen van één stem is mogelijk op de website; www.rabobank.nl/emmen-coevorden. Stemmen kan alleen na het inloggen met de Random Reader of Rabo Scanner. Onze vereniging is één van de vijf sportclubs die verkozen is in de categorie "sport". In deze categorie zijn drie geldprijzen beschikbaar. De bedragen zijn:

• € 1.250,=
• € 750,=
• € 500,=

De periode waarin jullie kunnen stemmen is van 1 juni tot 30 juni 2015. Het is van groot belang voor ons dat iedereen die klant is van de Rabobank Emmen-Coevorden zijn of haar stem uitbrengt op de Gehandicapten Sport Club Emmen (GSC Emmen), hoe meer stemmen hoe meer kans we hebben op één van de prijzen. Dus ook jullie familieleden, vrienden en kennissen kunnen meedoen aan deze actie. Kom dus in actie en zorg dat zoveel mogelijk stemmen worden uitgebracht op onze vereniging.

Alvast bedankt voor jullie stem om de clubkas te spekken

Teun Tol, voorzitter
Sinja Kuipers, secretaris
Hilleginus Oosting, penningmeester

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda