Topsport Noord Nederland en Golazo Sports bundelen krachten in Golazo Noord Nederland

GRONINGEN - Topsport Noord Nederland en sportmarketingbedrijf Golazo sports gaan intensief samenwerken. Via het nieuwe bedrijf Golazo Noord Nederland krijgen de populaire evenementen, zoals de 4 Mijl van Groningen, GasTerra Ladies Run en Plantsoenloop extra mogelijkheden om nog beter te ontwikkelen.

Ook komt er ruimte voor nieuwe initiatieven, waaronder de Santa Run. ‘’Vanaf het eerste moment dat ik met Bob Verbeeck sprak wist ik dat dit de goede weg was’’, aldus Grietje Pasma.

Behalve de bekende 4 Mijl van Groningen organiseert Topsport Noord Nederland de Nacht van Groningen, GasTerra Ladies Run, Streetball Masters Groningen, Bommen Berendloop, 4Mijl4You, Plantsoenloop en in 2014 voor het eerst de Santa Run Groningen. Evenementen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en jaarlijks zo’n 30.000 deelnemers en honderdduizend toeschouwers trekken.

Golazo Sports is actief in België, Duitsland, Italië, Frankrijk en Kenia. Golazo organiseert jaarlijks ongeveer 200 recreatieve en topsportevenementen. De DVV Antwerp 10 Miles & Marathon is de grootste van in totaal 30 lopen. Andere topevenementen zijn de Memorial Van Damme in Brussel (de finale van de Diamond League atletiek) en de Eneco Tour, de profwielerronde door België en Nederland.

Golazo Sports organiseert ook in het recreatieve wielrennen 60 evenementen, waaronder de toerversies van de Ronde Van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik en Parijs-Roubaix, en toertochten op Tour-reuzen als de Passo dello Stelvio en de Tourmalet. Het bedrijf vertegenwoordigt bovendien circa honderd topsporters onder wie het Keniaanse loopwonder Leonard Komon en Kim Clijsters, winnares van diverse Grand Slam-tennistornooien.

‘’Vanuit Eindhoven, Rotterdam en Groningen gaan we samen de missie aan hoe we de mensen in Nederland meer aan het sporten krijgen en hoe ze blijven sporten’’, vertelt Bob Verbeeck.

Eerste resultaat samenwerking: Santa Run
Op vrijdagavond 19 december vindt de Santa Run plaats, kerstmannen en kerstvrouwen rennen dan door het centrum van Groningen! Het parcours bestaat uit twee rondes van in totaal 5 km met de start en finish op de Grote Markt. Deelnemers betalen € 15,- voor een startbewijs inclusief kerstmanpak. Meer informatie is te vinden op de website: www.santarun-groningen.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda