Nog veel spanning in zondag 3e klasse C

WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C wist Weerdinge met 2-0 de uitwedstrijd tegen Westerwolde te winnen door doelpunten van Remco Eelsing en Milos Oluic. De Weerdingers pakten daar mee belangrijke punten om de rechtstreekse degradatie te ontlopen. Weerdinge heeft nu 17 punten uit 23 wedstrijden en staan nu nog op een veilige plaats net boven SPW en CEC dat zondag vrij was elk 16 punten.


Sc Erica dat ook nog iets kan winnen was met een zevenklapper (0-7) veel te sterk voor Bellingwolde. De doelpunten van CEC weerden gescoord door Roy Lith, Rick Tubben Jan Willem Beukers, Niels Wellen en Jelmer Schepers.

SVV 04 tenslotte kwam net iets te kort tegen Ter Apel 96 dat op eigen veld met 3-1 wist te winnen. Julian de Groote kreeg de eretreffer van SVV 04 op zijn naam. HOC verloor met 4-1 van Sellingen. Voor zondag staat CEC – Westerwolde op het programma terwijl Twedo, dat niet speelde, ook nog bovenin meedoet, maar dan moet het zondag wel van Bellingwolde winnen. HOC, Sellingen en Twedo maken ook nog kan op een periode en middenmoter SVV 04 en HOC treffen elkaar zondagmiddag. Met nog twee wedstrijden te gaan is het ook in deze 3e klasse C nog steeds spannend.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda