Spanning stijgt voor DZOH

EMMEN - Komende zaterdag staat er dan een echte kraker op de affiche in de zaterdag 2e klasse J na de winst van Gorecht op Drenthina en DZOH met 3-1 won van The Knickerbockers. Emiel de Vries kopte voor de thee de 1-0 binnen, Na de thee stond het op sportpark De Rietlanden vrij snel gelijk, maar een kwartier voor tijd bracht verdediger Daniel Sanafikhah zijn ploeg weer op voorsprong. 2-1. Emiel de Vries bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-1.


Met een voorsprong van drie punten gaat DZOH komende zaterdag naar Haren om de koppositie te verdedigen, want daar wacht de grootste concurrent Gorecht. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft DZOH nog een punt nodig om de titel binnen te halen. Mocht dat niet lukken dan wacht een week later nog de thuiswedstrijd tegen Elim.

Gorecht moet dan op bezoek moet bij het op de vierde plaats staande Gramsbergen, waar het de eerste wedstrijd thuis met 3-2 wist te winnen en DZOH in de uitwedstrijd in Elim niet verder kwam dan 1-1. Terwijl DZOH een doelsaldo heeft van +29 heeft Gorecht een doelsaldo van 40 en staat dus een beetje op voordeel mocht het in punten gelijk gaan eindigden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda