CEC begint op toeren te komen

EMMER COMPASCUUM - De vanuit de zondag afdeling overgekomen CEC begint een beetje op gang te komen in de zaterdag 5e klasse G. Na een 2-0 ruststand wonnen de blauwhemden uiteindelijk verdiend met 3-1 van Sc Angelslo.

De eerste helft waren beide ploegen redelijk goed aan elkaar gewaagd, maar in de slotfase van de eerste 45 minuten was het Judes Kanga die de Compascumers op een 1-0 voorsprong wist te zetten. Sc Angelslo, dat ook deze zaterdagmiddag weer een aantal basisspelers moest missen wegens werk, kreeg ook mogelijkheden om de stand een andere wending te geven, maar Bryan van der Brug zorgde vrij snel voor de 2-0 en nadat Twan Schlepers binnen het uur ook nog de 3-0 scoorde leek de wedstrijd beslist.

Sc Angelslo ging er nog wel voor, maar meer dan een doelpunt via Sander Nijstadt wisten de Emmenaren niet de scoren. Met de 3-1 stand in de rug wist CEC de wedstrijd rustig uit te spelen en was CEC trainer Reinier Pruim een tevreden trainer:

,,Zeker, want ik denk dat wij het vanmiddag toch wel goed hebben gedaan en hopelijk kunnen wij dit volhouden. Kampioen worden is denk ik te ver gezocht, maar onze doelstelling reikt wel verder dan de middenmoot plaats die wij nu bezetten en dan doel ik eigenlijk op een top-vier klassering. Onze volgende tegenstander is het lager geplaatste SVBS’77 uit Schutsloot en daar zullen wij dan ook de punten moeten pakken”.