WKE krijgt te weinig met gelijkspel

EMMEN â?? In de zondag 2e klasse K Was WKE 16 de betere ploeg in het topduel in de zondag 2e klasse K, maar kreeg uiteindelijk niet wat het verdiende. Paal en lat stonden een overwinning op koploper Valthermond in de weg. Het werd een wedstrijd tussen een hard werkend WKE en een misschien voetballend een beter Valthermond.


Voor de doelen gebeurde er echter maar weinig waar het publiek wam van zou worden. Beide ploegen hadden vooral moeite met een goede eindpass. De kans van de wedstrijd kreeg Valthermond via Tom Meijers, die de bal uit een hoekschop rakelings naast kopte. Even daarvoor was het aanvoerder Henk Bakker die Lorenzo Hindriks op maat bediende, maar zijn inzet sprong via de onderkant van de lat weer het veld in.

Uiteindelijk eindigde deze wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 in een stand zoals het ook begon. 0-0 waarmee WKE waarschijnlijk het minst gelukkig mee zijn. De achterstand op Valthermond blijft wel 4 punten met een wedstrijd minder gespeeld. Komende zondag moet WKE op bezoek bij het lager geplaatste Peize.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda