FC Klazienaveen opnieuw zonder punten

MEPPEL - In de zaterdag 3e klasse is het FC Klazienaveen ook zaterdagmiddag niet gelukt om de uitwedstrijd tegen FC Meppel in punten om te zetten. De volgelingen van trainer Michel Kerkdijk wisten een eerste helft waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, tot aan de thee de stand in evenwicht te houden. Na de thee kwam FC Meppel op schot want het was Camiel Fidom die tussen minuut 60 en 70 met een zuivere hattrick FC Klazienaveen op een 3-0 achterstand zette.

Nadat FC Klazienaveen ook nog Roy Sibon na een tweede gele kaart van een matig opererende scheidsrechter met een onterechte rode kaart zag vertrekken, was de weerstand gebroken. FC Meppel bepaalde met nog drie treffers de eindstand op 6-0. Zaterdag staat op sportpark de Planeet de wedstrijd tegen Be Quick’28 op het programma.