Sc Angelslo simpel langs Westerlee

EMMEN – Zaterdagmiddag wist Sc Angelslo de thuiswedstrijd in 4F tegen Westerlee met 6-0 te winnen. Na een rommelige beginfase begon SC Angelslo na 20 minuten beter te spelen en scoorde de 1-0. Uit een crosspass was het linksbuiten Brahim Chakheb die na een goede actie de bal diagonaal binnenschoot. Daarna liet Sc Angelslo enkel grote kansen onbenut, maar scoorde voor de rust nog wel. Gezim Luli scoorde de 2-0 uit een voorzet en de 3-0 werd door Brahim Chakheb gescoord uit een hoekschop.

De 2e helft was het voetballend iets minder, maar Sc Angelslo maakte wel snel de 4-0 door een vanaf de zestien ingeschoten bal door Sebas Kroezen. Ook de 5-0 door Thom de Vries viel uit een hoekschop en tot slot was het Joey de Groot die een overtal situatie goed uitgespeeld en van dichtbij de 6-0 scoorde. Een mooie overwinning volgens trainer Sander Eising. , Wij hebben Iedereen gelukkig weer fit en nu moeten we proberen een goede serie wedstrijden neer te zetten tegen BATO en thuiswedstrijden tegen NWVV en CEC die overigens hun wedstrijd zagen afgelast. “