Germanicus maatje te groot voor Twedo

NIEUW AMSTERDAM - Twedo liep zondagmiddag tegen Germanicus na een 1-2 ruststand tegen een 4-2 nederlaag op. In de 10e minuut scoorde Dion Klaassen na een aanval door de midden de 0-1. In de 14e minuut is het Roelof van Dijk die profiteerde van een schermutseling voor het doel en de 1-1 scoorde. Daarna een periode met veel kansen over en weer maar in de 42e minuut is Germanicus attent bij een kans en Roelof van Dijk scoorde de 1-2.

Tot de 80e minuut ging het weer op en neer met kansen voor beide ploegen. In de 81e minuut wilde de keeper van Twedo meevoetballen, maar schopte de bal tegen de speler van Germanicus aan en die stelde Randy Eikens in staat om de 1-3 te scoren. In de laatste minuten scoorde Jeroen van der Ham nog wel de 2-3, maar opnieuw was het Germanicus die een foutje van de doelman afstrafte en de eindstand op 2-4 bepaalde.