SC Erica onderuit in Albergen

ALBERGEN – In de zondag 2e klasse H liep Sc Erica in Albergen tegen De Tukkers een 3-0 nederlaag op. De Ericanen wisten waarschijnlijk nog niet de dat de wedstrijd al was begonnen, want binnen een minuut scoorde de thuisclub bijna de 1-0. Halverwege de eerste helft kreeg SC Erica via Ricardo Bruins een kans, maar die wist een lastige aanspeelbal niet te controleren. Vijf minuten later kwam de thuisclub wel op 1-0.

Na een vermeend buitenspelsituatie schoot Joep Egberink de bal binnen.1-0. Zeven minuten voor de rust werd Jelle Lansink gevloerd en Joep Egberink benutte de strafschop: 2-0 en dat werd ook de ruststand. Tegen het einde van de wedstrijd werd Tim Haarhuis diep weggestuurd en die schoot de bal simpel binnen 3-0 en dat werd ook de eindstand.