Henk Teuben matchwinner voor EHS’85

VEELERVEEN – In de zondag 3e klasse B won EHS’85 met 2-1 van Veelerveen op een slecht veld met erg slecht voetbal. Vlak voor rust kreeg verdediger Ivo Bos een elleboog op zijn wenkbrauw tot bloedens aan toe. De scheidsrechter keurde echter de goal van Veelerveen goed, zo werd het op slag van rust 1-1 nadat Henk Teuben EHS’85 een kwartier eerder EHS’85 al op 0-1 had gezet.

Ivo Bos

In de tweede helft een beetje hetzelfde waarbij EHS’85 de wedstrijd alsnog naar haar hand weet te zetten. 10 minuten voor tijd is het Teuben die de winnende op aangeven van Jeroen Smit scoorde. 1-2 en daarmee klimt EHS’85 naar de derde plek, maar enkele teams hebben een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week speelt EHS’85 thuis tegen Noordster.