WKE 16 pakt puntje in Groningen

GRONINGEN - In de weekend 1e klasse J kwam WKE 16 na een 1-2 voorsprong uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 eindstand. De Emmenaren begonnen overigens voortvarend door doelpunten van Djairo Fik en Lorenzo Hindriks halverwege de eerste helft op een comfortabele 2-0 voorsprong. Helaas wisten de mannen van interim-trainer Albert Koops deze mooie stand niet vast te houden.

Nog voor de thee stelde WKE 16 tegenstander GRC Groningen in staat om de aansluitingstreffer te maken. 1-2. WKE probeerde in de 2e helft deze voorsprong over de tijd heen te tillen, maar moest in de slotfase toch nog toezien hoe Robert Smit van GRC Groningen nog de gelijkmaker wist te scoren. 2-2 en dat werd ook de eindstand.