Drenthina wint van SV Bedum

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J wist Drenthina met een 4-2 0verwinning op SV Bedum drie punten in eigen huis te houden. Trainer Robert Oosting: ,,Met een nieuwe speelstijl kwamen we snel op voorsprong door een mooie vrije trap van Resmon Roemahlewang. Even later ging hij helaas zelf in de fout. Hij zag bij een terugspeelbal de spits van Bedum over het hoofd en die kon eenvoudig de 1-1 binnentikken.

Vervolgens wist Roland Koop de bal uit een hoekschop via Finn Huyser binnen te koppen. 2-1. Dat werd ook de ruststand terwijl wij misschien met 4-1, 5-1 voor hadden moeten staan”. Na rust ging Drenthina door met kansen creëren, maar het was Bedum die vanuit buitenspel scoorde. 2-2.

Daarna maakte Janiek Arends een wereldgoal in de verre kruising 3-2 en een minuut later was het de beurt aan Finn Hoogeveen die snoeihard in de korte hoek binnenschoot. 4-2. Daarna kreeg Drenthina nog wel enkele scoringskansen, maar Robert Oosting was tevreden met de 3 punten, maar vooral in de intensiteit hoe er werd gespeeld