Nipte nederlaag voor SVBO zat

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse F wist SVBO zat de punten niet in eigen huis te houden. De wedstrijd tegen Wildervank leek lang op een gelijkspel uit te draaien, maar werd in de slotfase met 1-0 verloren. De 1e helft ging het gelijk op, tot vlak voor rust toen Marc Nijland van Wildervank een rode kaart kreeg wegens natrappen.

SVBO probeerde daarna de overtal situatie met doelpunten te verzilveren, maar het dubbeltje viel de anderen kant op volgens SVBO-trainer Jan Moes: ..Wij hebben in de 2e helt er alles aangedaan om in overtal deze wedstrijd te winnen, maar na een uur spelen stonden wij plotseling met 1-0 achter. Wij hebben daarna wel geprobeerd om nog iets te forceren, maar het wilde niet meer lukken”. .