Sc Angelslo verliest van Damacota

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse wist Sc Angelslo zaterdagmiddag niet van Damacota te winnen. Op sportpark Noord liepen de mannen van trainer Sander Eising tegen een 2-1 op. De mannen uit Nieuwe Pekela stonden halverwege met 1-0 voor.

Tijdens de wedstrijd speelde Sc Angelslo met een zwarte rouwband en een minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd wegens het overlijden van een lid en vrijwilliger van de club. De wedstrijd ging vanaf het begin een beetje gelijkop met kansjes over en weer. De eerste echte kans kreeg Sc Angelslo na een half uur spelen via Gezim Luli, maar in de tegenaanval was het Damacota dat via Lars Horring op 1-0 wist te komen en dat werd ook de ruststand. Tijdens de thee wist Sc Angelslo trainer Sander Eising zijn jongens aan te geven dat er nog mogelijkheden genoeg zouden komen om de achterstand weg te werken. Dat gebeurde ook, want binnen drie minuten stonden de Meerdijkbewoners op 1-1 via Sebastiaan Kroeze en gingen op jacht maar meer. Damacota speelde vooral de lange bal om het Sc Angelslo achterin moeilijk te maken en moest doelman Jordy Tent nog goed ingrijpen bij een kans van Damacota. Onder aanvoering van de 39-jarige Gezim Luli was Sc Angelslo steeds gevaarlijk, maar de bal wilde er niet in. En zoals zo vaak valt de bal dan wel aan de andere kant. Uit een voorzet valt de bal precies op het hoofd van de vrijstaande Lars Horring en die knikte de bal langs Jordy Tent. 1-2 en dat werd ook de eindstand. Sc Angelslo moet zaterdag naar de tot nu toe nog ongeslagen koploper Bargeres.

Gezim Luli kan hier vrij inkoppen maar de bal zal naats het doel verdwijnen. (foto Wietze de Jong)