Sc Angelslo verzuimd te winnen van Westerlee

WESTERLEE - Afgelopen zaterdag heeft sc Angelslo verzuimd om de drie punten mee terug te nemen vanauit Westerlee naar Angelslo. In een zeer matige wedstrijd werd het na een 1-0 ruststand voor Westerlee uiteindelijk 2-2. De spelopvatting van Westerlee was volgens ANgelslo trainer Sander Eising duidelijk. Terugtrekken op eigen helft en hopen op die ene uitval die succes oplevert.

Angelslo begon de wedstrijd slecht en Westerlee kwam een paar keer door een lange bal gevaarlijk voor het doel van Jordy Tent. Angelslo stelde daar voetballend in zomerse omstandigheden weinig tegenover. Het tempo lag te laag, duels werden makkelijk verloren en de beleving liet te wensen over aldus trainer Eising.

"Het was ook typerend dat voorin de bal werd verloren en dat de counter de 1-0 opleverde. Na de rust werd het binnen 2 minuten 1-1 door Yoran Reinderink die een diepte pass prima afwerkte. Een kwartier voor tijd was het Sebastiaan Kroeze die een hoekschop in één keer in het doel zag binnengaan en werd het 1-2".

Angelslo schoot zichzelf in de voet door de 1-3 niet te maken en kreeg vlak voor tijd de rekening hiervoor gepresenteerd. Doordat er door meerdere verdedigers zwak werd verdedigd ging de bal via een scrimmage in het doel en werd het uiteindelijk 2-2.