Geen promotie voor SVBC

BARGER COMPASCUUM – Voor SVBC zit de competitie er op. Na een 1-1 ruststand werd de promotiewedstrijd tegen HH Combi met 3-1 verloren. Volgens SVBC-trainer waren vooral de eerste 5 minuten lastig waarin SVBC ook met 1-0 achter kwam, maar nog voor de thee op 1-1 wist te komen. In de eerste helft sterk met meeste balbezit en HHCombi niet laten voetballen.

Na rust ging het gelijk op tot 62e minuut toen de 1-2 viel daarna in 65e minuut de 1-3 eindstand uit een counter. Op basis van 2e helft wel een terechte overwinning van HH Combi. Trainer Henk Hoogenbirk kijkt terug op een mooi seizoen. Wij speelden goede wedstrijden afgewisseld met te veel matige wedstrijden. Deze jonge ploeg moet leren om op de momenten dat het niet loopt. Rustig te blijven en juist dan gebruik te maken van de kwaliteiten die ze individueel en als team hebben. Ik hoop dat ze dit volgend seizoen lukt zodat ze het laatste stapje naar de 4e klasse kunnen maken”.