Strafschoppen brengen WKE 16 naar de finale

NOORDSCHESCHUT - WKE'16 heeft zich met veel pijn en moeite geplaatst voor de finale van de nacompetitie voor een plek in de 1e klasse. Tegen Noordscheschut stond het na verlenging 3-3. De Emmenaren waren beter in het nemen van strafschoppen. De eerste kans in het duel was voor de thuisclub.Enrico Schonewille maar WKE 16 kwam wel op voorsprong via Florian Zeqiri die diep werd gestuurd.1-0.

In de 35ste minuut viel de gelijkmaker nadat een inzet van. Bjorn Schonewille via een been van WKE'16 in het doel kwam.1-1. In blessuretijd van de eerste helft wist Lorenzo Hindriks de bal van ruim 20 meter achter Zinger te plaatsen. 1-2. Diep in blessuretijd wist Bjorn Schonewille met zijn tweede treffer van de middag een verlenging af te dwingen (2-2).

In de derde minuut van de blessuretijd kwam WKE'16 weer op voorsprong via Hensens. 2-3, maar in de vierde minuut van de tweede helft van de verlenging kwam Noordscheschut weer langszij via Jos Kroezen. 3-3. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen en daarin was WKE 16 net iets beter. Komende zaterdag speelt WKE'16 tegen Rolder Boys voor Klassebehoud.