Sp. Zweeloo komt niet tot scoren vlakbij Attractiepark Slagharen

SLAGHAREN ? Sportclub Zweeloo heeft de eerste oefenwedstrijd in het kalenderjaar 2010 verloren. Onder de rook van onder meer het reuzenrad en de heuse wigwamwereld van Attractiepark Slagharen werd op het steenkoude sportpark de Kei met 3-0 verloren van de sterke zaterdagvierdeklasser Sportclub Lutten, die nog altijd ongeslagen tweede staat in 4E Oost. In de aanloop naar dit seizoen versterkte SC Lutten zich onder meer met vier spelers van streekgenoot HHC Hardenberg en vijf eigen jeugdspelers.

Voor Sp. Zweeloo - waar enige spelers voor het eerst op kunstgras speelden - was er in aanvallend opzicht bijna geen doorkomen aan en dat verklaart mede het weinige aantal tegentreffers in competitieverband bij de zwartwitten: negen. Anne Hajes (voor de rust) en Rick Hagenauw (in de tweede helft) waren kansrijk, maar verder was het vooral SC Lutten dat op het eigen kunstgrasveld de klok sloeg.

Zo zag keeper Jaap Haan voor de rust tot twee keer toe een bal tegen de paal gaan. En tussendoor werd ook de lat geraakt door een van de Overijsselers. In de extra tijd van de lange eerste helft voltrok één van de twee topschutters Robert Gerritse uiteindelijk het vonnis. In de tweede helft liep de ploeg van vertrekkend trainer John Arkes uit via twee goals van de ingevallen, andere topschutter Danny Kuiper.

Ondertussen kwamen Rolf Drewes, Kristian Elders en Vincent Kok nog binnen de lijnen voor Sp. Zweeloo, dat op zaterdag 30 januari de competitie hervat in 4C Noord met de inhaalwedstrijd bij VV Smilde’94. IJs en weder dienende.

Opstelling Sp. Zweeloo 1: Jaap Haan; Julian Manting (Vincent Kok), Ties van der A, Gerko Lanting, Henri Popken; Thomas Wolting, René Lanting, Anne Hajes, Arno Stevens (Kristian Elders); Rick Kiers (Rolf Drewes), Rick Hagenauw.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda