“Leuk, joh” – Schoolatletiek 2015

EMMEN - Van 12 tot en met 22 mei organiseerde Atletiekvereniging de Sperwers haar jaarlijks atletiekfeest voor scholieren van de basisscholen in Emmen. Dit was alweer de 23e editie. Ook dit jaar was sprake van een succes. In totaal kwamen zoâ


Dankzij de hulp van vrijwilligers van de vereniging en studenten van zowel Carmel als Drenthe College, konden de leerlingen aan de slag met verspringen, hoogspringen, 60 meter sprint, balwerpen en een 6-minuten-loop. Voor veel leerlingen was het een eerste kennismaking met de atletieksport. Dat het ze goed beviel kon vaak beluisterd worden:

“Dat was leuk, joh”. Vanwege de vele enthousiaste reacties komt er een vervolg. Dit gebeurt in de vorm van een atletiekwedstrijd op vrijdagavond 26 juni aanstaande. De leerlingen, die deelnamen aan de schoolatletiek, zullen hiervoor nog een uitnodiging ontvangen. Daarnaast kunnen alle leerlingen ook drie keer gratis meetrainen om te ontdekken of de atletieksport bij hun past. En komt er in 2016 weer schoolatletiek ? Zeker weten ! (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda