Natuurbad Zandpol is weer klaar voor nieuwe zwemseizoen

ZANDPOL - De vrijwilligers van de woensdagmorgenploeg krijgen ook dit voorjaar op de woensdagmorgen weer welkome hulp van leerlingen van de Nieuwe Veste uit Coevorden. Er worden op deze manier allerlei kleine maar ook grotere klussen goed aangepakt

Zo wordt gesnoeid hout opgeruimd en afgevoerd ; brandnetels en bramen opgeruimd; alle nestkastjes gecontroleerd; gras gemaaid waar nodig ; boomspiegels netjes gemaakt en veel onkruid gewied en opgeruimd Op de foto van Henk van der Horst de enthousiaste leerlingen van de Nieuwe Veste uit Coevorden met docent Aadjan Lufting met allerlei zwaar materiaal bij zich. Na een aantal ochtenden hard werken liggen de stranden ; zonneweiden en het bos rondom het prachtige Natuurbad de Zandpol er weer pico bello bij.

Door diverse bijdrages van de EOP’s Zandpol; Schoonebeek en Nieuw Amsterdam Veenoord is de de stichting in staat om nog een aantal zaken aan te schaffen zoals het aanpassen van de mindervalidenbaan; nieuwe bankjes en picknicktafels die geplaatst worden en een nieuwe aankleed tafel voor de kleinsten…….Het bestuur en vrijwilligers van stichting Natuurbad de Zandpol is hier erg blij mee en nodigen u dan ook van harte uit om de komende dagen een bezoek te brengen aan Natuurbad de Zandpol De Kiosk van de fam. Pals is weer dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda