Cascaderun verplaatst naar zondag 12 juni 2022

HOOGEVEEN - Hardlopers kunnen dit jaar de Hoogeveense Cascaderun op zondag 12 juni 2022 lopen. Voor het eerst in haar geschiedenis wijkt de organisatie uit naar een zondag in juni. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is normaal altijd op een zondag in april. Door de geldende coronamaatregelen op grote evenementen is in goed overleg met de gemeente Hoogeveen besloten de Cascaderun te verplaatsen.


Voorzitter Michael Brinkhof: “Uiteraard zijn wij blij dat Nederland meer van het slot kan. Maar het organiseren van grote evenementen is nu nog niet mogelijk en blijft voorlopig onduidelijk. De kans dat we de Cascaderun in april kunnen organiseren is heel klein en een vergunning kan nu nog niet worden afgegeven. We hebben met al onze vrijwilligers voldoende tijd nodig het evenement te organiseren. Daarom hebben we besloten het te verplaatsen naar juni. We hopen dan weer duizenden hardlopers en vele toeschouwers te ontvangen in Hoogeveen.”

Inschrijvingen blijven geldig
Alle inschrijvingen blijven geldig en worden automatisch omgezet naar 12 juni 2022, dit geldt zowel voor de individuele deelnemers aan de Cascaderun, GigaG Cascaderun, de Unicef Kinderloop en voor bedrijventeams. Deelnemers die niet kunnen op 12 juni 2022, kunnen tot 6 mei 2022 het startnummer gratis over laten schrijven op naam van een andere deelnemer.

Inschrijven kan tot begin mei
Inschrijven kan op www.cascaderun.nl is tot begin mei 2022. Zaterdag 4 juni 2022 tussen 09.00 uur en 17.00 uur kunnen deelnemers de startnummers ophalen in burgerzaal in het gemeentehuis van Hoogeveen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda