Melody sluit jaar af met twee topoptredens

BARGER OOSTERVELD - Het jaar 2014 wordt in Melody muzikaal afgesloten met 2 prachtige optredens! 2e Kerstdag is er een Rolling Stones Rock Ã

Gimme Shelter,

Vrijdag 26 december, 2e kerstdag, vanaf 22.00uur de uit Emmen afkomstige GIMME SHELTER op het podium van zalencentrum Melody! 50 years of Rolling Stones Hits door de beste Rolling Stones band van Nederland. Gimme Shelter zal het dak er weer af spelen en alle grote hits van deze Greatest Rock ‘n’ Roll Band in the World, die vorig jaar 50 jaar bestond, ten gehore brengen in een wervelende show! Dit is geen tribute, maar It’s only Rock ‘n’ Roll.
De pre en after party wordt verzorgd door de DJ’s Wolbers & Wolbers, die nog ouderwets de beste classics vanaf vinyl en cd’s draaien! De zaal gaat open om 21.00 uur en de entree is € 10,=


Ralph de Jongh,

Op dinsdag 30 december 2014 is er een optreden van de rasechte bluesman RALPH de Jongh. Hij wordt deze avond begeleid door zijn nieuwe band en de show begint om 21.00 uur. En de entree is € 7,50 en er worden ook overheerlijke oliebollen geserveerd!

Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden de blues als hij ze speelt en zijn armen en benen lijken ineens een eigen leven te leiden. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn. Eentje die wij Hollanders van de koude grond bijna niet meer kennen. Ralph’s muziek ontstijgt het gemiddelde Bluesverhaal en daarmee zit het met zowel de vorm als de inhoud helemaal goed met deze jonge bluesmuzikant.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda