Campagne ‘Wij zijn de Sperwers’

EMMEN - Atletiekvereniging E.A.C. de Sperwers is een bloeiende vereniging. Een vereniging met ambitie. Die ambitie brengt met zich mee dat er meer vrijwilligers nodig zijn om de verenigingsdoelen te bereiken.

De campagne ‘Wij zijn de Sperwers’ is binnen de Emmense Atletiek Vereniging van start gegaan. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Veel vrijwilligers hebben meegewerkt aan de campagne en de fotoreportage. Op deze manier wordt het vrijwilligerswerk binnen de vereniging op een positieve manier aan het voetlicht gebracht.

Er is geïnventariseerd voor welke functies en taken binnen de vereniging meer handen gewenst zijn. De taken die zoal binnen de vereniging verricht dienen te worden zijn erg divers. Daardoor is er voor ieder lid dat zijn of haar steentje wil bijdragen wel een klus naar wens.

De één wil de club wel helpen als het maar een gezellige taak is waarbij je veel mensen ontmoet. Een ander wil graag een taak waarbij je wat leert terwijl weer een ander juist een job prefereert waarbij de eigen talenten worden aangesproken. Werken voor je eigen ‘cluppie’ wordt door veel vrijwilligers erg gewaardeerd.

Vrijwilligerswerk is het fundament van de sport in onze regio. Daarom gaan wij al onze leden betrekken bij het initiatief om meer vrijwilligers te werven. De sport in Nederland wordt gedragen door de eigen leden. Hoe breder dat draagvlak is hoe gezonder de vereniging!

Tussen 3 en10 maart zal ieder lid telefonisch of ‘live’ benaderd worden om meer voor de vereniging te gaan betekenen. Met de huidige vrijwilligers zullen de vrijwiliigerstaken worden geëvalueerd. Zo maak je samen je vereniging sterk. De Sperwers verwacht nog dit voorjaar door deze actie hun ambities waar te maken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda