BOSS GP laat bezoekers van JACK’S Racing Day Formule 1 beleven!

JACK-S Racing Day 11 t/m 13 augustus - TT Circuit Assen ASSEN - Het geluid, de snelheid, de auto-s. Bezoekers van JACK-S Racing Day worden volgend jaar weer getrakteerd op een race met beroemde Formule 1 auto-s dankzij BOSS GP, de snelste raceklasse van Europa. In het jubileumjaar van de categorie komt de klasse voor het eerst sinds 2019 weer naar Assen.


BOSS GP is al 25 jaar de snelste raceklasse van Europa, anno 2022 dankzij de ruim 900 pk-sterke Formule 1 auto’s waarmee grote namen als Sebastian Vettel, Eddie Irvine, Mark Webber, Gerhard Berger en Jean Alesi ooit furore maakten.

Op de startlijst staan onder meer de destijds door BECK’s en HSBC gesponsorde Jaguar R2, R3 en R5, de Red Bull Toro Rosso STR-1 en 3, de Mild Seven Benetton B197 en de Lotus T127. De tot wel 600 pk-sterke V8’s uit de talentenklassen Indy Lights, GP2, F3000, A1GP, AutoGP en de World Series maken minstens zoveel indruk.


JACK’S Racing Day is het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Met een GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf eind juni genieten bezoekers vanaf de beroemde TT-tribunes op zaterdag 12 of zondag 13 augustus 2023 van een dag vol met races en demonstraties. Kaarten voor de paddock, helikopterrondvluchten, passagiersritten en VIP-arrangementen zijn tegen betaling online te bestellen via jacksracingday.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda