NEDERLANDSE TOPTEAMS IN ACTIE OP TT CIRCUIT ASSEN

JACK-S INT. DRENTHE RALLY 17 en 18 NOVEMBER ASSEN - Waar beleef je een autorally vanaf de tribune? Op 17 en 18 november 2023 komen de beste rallyteams van Nederland in actie op het Circuit van Drenthe voor de afsluiting van het Open Nederlandse Rally Kampioenschap. In onder meer de RC2-categorie strijden zij met razendsnelle 280 pk-sterke rallybolides van merken als Ford, Skoda, DS, Hyundai en Peugeot om de overwinning op het TT-circuit.


De equipes, bestaande uit een coureur en een navigator, rijden meerdere proeven op zowel verhard als onverhard terrein op en rond het TT-circuit. Alle deelnemers verblijven op de paddock, het binnenterrein, waar de auto's geprepareerd worden en vertrekken richting iedere proef. Aan het einde van de zaterdag worden hier de kampioenen gehuldigd. Tijdens JACK’S Int. Drenthe Rally wordt ook de 'Historic’ klasse verreden met daarin oogverblindende klassieke rallyauto's als de Audi Quattro en de Lancia Delta HF Integrale.


JACK’S International Drenthe Rally wordt georganiseerd door LDP International b.v. (LDP) in samenwerking met ‘The Rally Foundation’ (TRF) met ondersteuning van het ‘Bestuur Sectie Rally’ (BSR) van de ‘Knac Nationale Autosport Federatie’ (KNAF). Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door JACK’S Casino & Sports, bekend van het evenement JACK’S Racing Day.


Een toegangskaart is in de voorverkoop met 5 euro korting te bestellen via drentherally.nl en geeft toegang tot zowel de Hoofd- en GT- tribune als tot de paddock. Kinderen tot 12 jaar mogen GRATIS mee naar binnen.

Meer info: www.drentherally.nl of bel met 0592-318055.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda