Clubkampioenschappen enkel Tc Rackem.

KLAZIENAVEEN - In de maand oktober zijn bij Tennisclub Tc Rackem de clubkampioenschappen enkel gespeeld. Er werd gespeeld in 3 poules. Heren A en B poule en een poule voor de dames. Bij de dames ging dit jaar de titel naar Wilma ter Haar. Zij won in de 2 sets van Anja Heijnen. In de heren B poule was het tot aan de finale een spannende strijd.
Andre Lubbers won in de halve eindstrijd in een spetterende 3-setter van Frans Soppe en Hilko Klement zette Nico Goeree opzij in 2 sets. De finale tussen Hilko Klement en Andre Lubbers was een spannende en lange partij, ruim 2,5 uur, die fysiek het uiterste vroeg van beide finalisten. Andre trok uiteindelijk aan het langste eind en met won de wedstrijd met de setstanden 2-1. 

Als laatste stond de finale van de A-poule op de agenda. Titelkandidaat Herman Groen moest in de halve finale tegen Pieter Stricker helaas opgeven wegens ziekte. In de andere halve finale was Hendrik Grooten te sterk voor verrassende halve finalist Richard Groen. In de finale tussen Henrik Grooten en Pieter Stricker was Hendrik de bovenliggende partij. Hij wist zijn sterke optreden in de voorrondes ook in de finale door te trekken en won vrij eenvoudig in 2 sets van Pieter. De kampioenen werden na de finales in de bloementjes gezet door wedstrijdleider Arjan Busscher. Al met al een geslaagd toernooi. 

In week 44 wordt er gestart met de herfstcompetitie bij Tc Rackem. Er wordt gespeeld op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Er wordt gespeeld met koppels waarbij je telkens wisselt van partner. Voor deze competitie hebben zich 56 deelnemers aangemeld.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda