Eredivisie Beachsoccer en voorronde Nederlands kampioenschap op Ermerstrand.

ERM - Zaterdag 25 juni zal op Ermerstrand in Erm vanaf 09.30u de voorronde van het Nederlands kampioenschap Beachsoccer worden gespeeld. Tot nu hebben 30 mannen en 20 vrouwenteams zich ingeschreven voor Beachsoccer Ermerstrand om een plek bij de finalewedstrijden in Scheveningen te veroveren. De samenwerking tussen Beachsoccer Drenthe en Ermerstrand heeft ervoor gezorgd dat het toernooi op zaterdag een officiele erkenning heeft gekregen van de Beachsoccer Bond Nederland. Inschrijven kan nog steeds. Kijk op www.ermerstrand.nl voor meer informatie.

Feestavond zaterdag
Op de zaterdag is er bij de Beachclub een vrij toegankelijk feest georganiseerd. Vanaf 17.00u draait DJ Bernard (bekend van de Beachvolleybal Ermerstrand feesten), waarna vanaf 21.00u DJ Jeff Free (bekend van de festivals in Emmen centrum) voor een keiharde afsluiter gaat zorgen tot 00.00u

Eredivisie op zondag
Zondag 26 juni komt de Eredivisie Beachsoccer naar Ermerstrand. Eredivisieteam ‘BS Emmercompascuum’, met o.a. international en topscorer Marc Timmer en international Tom Rengers, zal deze zondag ook op Ermerstrand spelen. In totaal komen er 12 Eredivisieteams met o.a. Patrick Ax, René van Dieren en Olaf Lindenbergh naar Ermerstrand Kom zondag 26 juni tussen 11.00u - 18.00u genieten van het allerhoogste Beachsoccerniveau van Nederland op Ermerstrand.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda