Weer een bomvolle speelronde in de Keuken Kampioen Divisie

EMMEN - Er staat een bomvolle speelronde voor de deur en een Zuid-Limburgs feest. Met tien duels in het vooruitzicht belooft het een doelpuntrijke vrijdagavond te worden! Vanaf morgenavond kan er ook weer gestemd worden op de Bronzen Kampioensschilden

Beste Bennie,

.

Speelronde 9

Morgenavond staan er tien duels op het programma en niet de minste! NAC Breda ontvangt FC Groningen, Willem II neemt het op tegen De Graafschap & het Brabants onderonsje: FC Den Bosch - FC Eindhoven!

LEES MEER ?

Strijd om de topscorerstitel

Milan Smit wist afgelopen vrijdag opnieuw het net te vinden. Hierdoor staat de spits aan kop van de topscorerslijst met 7 goals, maar de concurrentie ligt op de loer. Addai (6), Kaars, Misehouy & Zauner (ieder 5) maken ook nog altijd kans op deze titel. Wie gaat ervandoor met het Bronzen Schild voor Topscorer?

BEKIJK HIER ?

Voorbeschouwing

De eerste periode is bijna ten einde! Vrijdagavond worden de laatste duels gespeeld en sluiten we de eerste periode af met Roda JC als periodekampioen. Weten de Limburgers met een goed gevoel de tweede periode in te gaan en de beloften uit Alkmaar te verslaan?

<span style="color: white; text-decoration: none; text-underl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda