FC Emmen - Jong AZ, aanvang 20.00 uur.

EMMEN - Vanavond speelt FC Emmen thuis tegen Jong AZ en is het Oktoberfest op De Oude Meerdijk! Vanaf 18.30 uur spelen we allerlei leuke spellen op het HIERKOMIKWEG-plein en natuurlijk kunnen de schlagermuziek, currywurst en lederhosen vanavond ook niet ontbreken.

0

Bekijk in browser

FC Emmen



Scoor nog snel jouw tickets in de vrije verkoop!

Neem een kijkje in de nieuwe beweegcampus!

Vanavond om 19.00 uur openen algemeen directeur Rinse Bleeker, burgemeester Eric van Oosterhout en oud-speler Frank Veldwijk ons deel in de nieuwe beweegcampus naast het stadion. Daarna is er tot 19.45 uur de gelegenheid voor supporters en sponsoren om een kijkje te nemen. Ben jij benieuwd hoe de ruimtes van onze spelers en staf eruit zien? Kom dan langs!

Voorbeschouwing
Na twee wedstrijden zonder overwinning gaan we vanavond vol voor de driepunter. Maar scoren blijkt lastig tegen Jong AZ, want geen ploeg hield dit seizoen vaker de nul dan de jonge Alkmaarders (vijf keer, even vaak als wij).

Fred Grim: "We willen aanvallend, dominant voetbal spelen maar ook veel passie en strijdlust. Dat past goed bij deze club en dat willen de supporters ook graag zien. Op dat gebied maken we progressie, nu moeten we proberen dat meer dan negentig minuten vol te houden."

Fred Grim

Merchandise

Volg ons!

TikTok

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

LinkedIn

Sponsoren

Voeg info@email.fcemmen.nl toe als contact of veilige afzender om niets van FC Emmen te missen!

Contact
FC Emmen
De Oude Meerdijk
Stadionplein 1
7825 SG Emmen
0591-670670

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda