FC Emmen versterkt zich met Torben Rhein

EMMEN - FC Emmen heeft de 21-jarige Torben Rhein vastgelegd. De Duitse middenvelder komt over van Bayern Munchen en tekent voor drie seizoenen op De Oude Meerdijk. Rhein doorliep de jeugdopleiding van Hertha BSC en maakte in 2017 de overstap naar de jeugd van Bayern Munchen. Tot een debuut in het eerste kwam hij niet, maar hij speelde wel met het tweede elftal in de 3. Liga. De afgelopen twee seizoenen speelde hij op huurbasis voor SC Austria Lustenau in de Oostenrijkse Bundesliga.


De talentvolle middenvelder was een vaste waarde bij de nationale jeugdploegen van Duitsland, waar hij bij de Onder 17 en Onder 19 bovendien de aanvoerdersband droeg.

“We zijn enorm trots dat we een jongen als Torben aan onze club hebben kunnen binden”, aldus technisch manager Nico Haak. “Hij kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten, zoekt altijd de weg naar voren en past bij de manier van spelen die we voor ogen hebben. Torben is een groot talent en wij willen hem het platform bieden om zichzelf verder te ontwikkelen.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda