BETAALD VOETBAL

Twee krakers op een rij voor FC Emmen

28003507 Bekijk in browser Moi Heintje, Morgenavond om 18.30 uur start de ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Wederom een belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent, waarin we de steun van ons publiek hard nodig hebben. Als lid van FC Emmen kun je weer twee tickets per account kopen. Scoor woensdagavond jouw tickets via onderstaande knop! TICKETS ? Komende zaterdag gaan we eerst op bezoek bij FC Volendam, opnieuw een echte kraker. Bij winst gaan we over de Volendammers heen en kunnen we de veertiende plaats pakken. Reis jij mee met de bus van FC Emmen, Rood-Wit of ZuidTribune om de spelers te steunen op jacht naar drie heel belangrijke punten? Vraag dan eerst een gratis Uitkaart-registratie aan! UITKAART ? ALLE INFO ? Volg ons! Voeg info@email.fcemmen.nl toe als contact of veilige afzender om niets van FC Emmen te missen! Contact FC Emmen De Oude Meerdijk Stadionplein 1 7825 SG Emmen 0591-670670 info@fcemmen.nl Informatief Voorkeuren Uitschrijven Privacyverklaring Wat vind je van deze e-mail? EMMEN - Bent U er ook bij de komende weken????
Reageer!

Speelronde 26 van Keuken Kampioen Divisie

EMMEN - Er staat weer een gloednieuwe speelronde voor de deur! Met onder meer periodekoploper ADO Den Haag wacht een verhitte strijd in De Vliert en MVV Maastricht krijgt PEC Zwolle op bezoek. Beiden live te zien op ESPN!
Reageer!

FC Emmen speelt zondagmiddag, aanvang 14.30 uur, tegen Go Ahead Eagles

EMMEN - Komende zondag speelt FC Emmen in nieuwe roze tenues tegen Go Ahead Eagles. de aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur. Wil jij ook in dit gloednieuwe tenue naar de wedstrijd? Zorg dan dat je 'm deze week al bestelt! Op dit moment zijn alle maten nog verkrijgbaar. De tenues worden komende zondag voor de wedstrijd ook op het - HIERKOMIKWEG - plein verkocht, maar wellicht zijn enkele maten dan al uitverkocht. Scoor snel jouw tenue bij Mystery Voetbal Box via onderstaande knop. Bestellingen zonder bedrukking worden binnen 1 of 2 werkdagen thuisbezorgd. Bestellingen met bedrukking worden pas volgende week bezorgd.
Reageer!

FC Emmen moet met punt genoegen nemen

VOETBALGRONINGEN - Rode kaart voor Mike te Wierik veranderde het spelbeeld van de wedstrijd tussen FC Gronineg en FC Emmen. De verdediger, die in de winterstop de pikante overstap maakte van Groningen naar Emmen kreeg zijn tweede gele kaart van de scheidsrechter. Onterecht of niet, feit is dat Te Wierik in dit geval slimmer had moeten zijn. De Twent had al geel op zak en had Irandust misschien beter kunnen laten lopen. Aan de andere kant leek de scheidsrechter wel heel erg op zoek naar de tweede kaart, die het duel compleet veranderde.
Reageer!

FC Emmen contracteert Danny Hoesen

EMMEN - FC Emmen heeft Danny Hoesen vastgelegd. De 32-jarige spits tekent een contract voor de rest van het seizoen op De Oude Meerdijk. Met 126 competitieduels en 16 bekerduels in het Nederlandse betaalde voetbal en meerdere buitenlandse avonturen voegt Hoesen veel ervaring toe aan de Drentse selectie. In Nederland speelde hij voor Fortuna Sittard, FC Groningen en Ajax. Verder kende hij buitenlandse avonturen bij HJK Helsinki en PAOK Saloniki. Sinds 2017 speelde hij in de MLS.
Reageer!

FC Emmen contracteert Mike te Wierik

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Mike te Wierik. De dertigjarige centrale verdediger tekent een contract tot de zomer van 2025 op De Oude Meerdijk.Te Wierik kwam op jonge leeftijd bij de jeugdopleiding van FC Twente, waarna hij via Heracles Almelo in 2017 bij FC Groningen kwam. Afgezien van een halfjaar bij Derby County in de eerste seizoenshelft van 2020/2021, speelde hij bij de Groningers tot hij gisteren zijn contract liet ontbinden. In totaal heeft Te Wierik al 309 officiële wedstrijden in het Nederlandse betaalde voetbal achter zijn naam staan.
Reageer!

FC Emmen komt dramatisch begin niet te boven: 2-0 nederlaag

WAALWIJK - FC Emmen heeft de geweldige prestatie tegen PSV, afgelopen dinsdag, geen goed vervolg kunnen geven in Waalwijk. De Drentse ploeg ging, na een dramatisch begin, met 2-0 onderuit tegen RKC. Emmen stond na rust nog wel heel lang met een man meer op het veld, na direct rood voor Bel Hassani, maar kregen nauwelijks kansen. De enige echte kans was voor invaller Oussama Darfalou, die eindelijk speelgerechtigd was, maar bij zijn kopbal liep notabene Ole Romeny in de weg.
Reageer!

FC Emmen neemt Dennis Vos over van PSV

EMMEN - Dennis Vos maakt met onmiddellijke ingang de overstap van PSV naar FC Emmen. De talentvolle 21-jarige linkervleugelverdediger (die ook links centraal uit de voeten kan) tekent in Drenthe een contract tot de zomer van 2024, met een optie voor een extra seizoen. Vos werd op negenjarige leeftijd door PSV bij RKSV Nuenen weggehaald. Hij doorliep de hele jeugdopleiding van de Eindhovenaren en debuteerde op 15 mei 2022 in de hoofdmacht.
Reageer!

FC Emmen na rust machteloos tegen NEC

NIJMEGEN - FC Emmen blijft ook na exact de helft van de competitie zestiende in de eredivisie. De Drentse ploeg ging met 3-1 onderuit bij NEC in Nijmegen. De aansluitingstreffer van Zivkovic, vlak voor rust, leek Emmen het goede zetje te geven maar in de tweede helft maakte de thuisclub het karwei simpel af.
Reageer!

Dick Lukkien blikt vooruit op NEC - FC Emmen

EMMEN - Zaterdagavond staat er een uitwedstrijd op het programma. In het Gofferstadion trappen we om 18.45 uur af tegen N.E.C. uit Nijmegen. FC Emmen bezet nog altijd plek zestien in de Eredivisie. De tegenstander van zaterdag staat op plek negen. Tevens is N.E.C. de koning van de gelijke spelen, ze speelden dit seizoen al tien (!) keer gelijk. Samen met hoofdtrainer Dick Lukkien blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda