Barnstee 4 kampioen biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe

BARGER OOSTERVELD – In de 1e klasse van de biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe (BILZOD) werd het kampioenschap pas op de laatste speeldag beslist. Door een 7-4 overwinning op Postkantoor 1 uit Emmen werd de Barnstee 4 uit Barger-Oosterveld kampioen. De mannen van Barnstee 4 eindigden onder leiding van teamcaptain Hans Schiphouwer de competitie na 25 wedstrijd met een voorsprong van 6 punten op Barnstee 3.


Het werd overigens een drie dubbele slag voor de Barnstee in deze competitie, want Barnstee 2 wist nog net De Drie Paardjes 2 van het podium te stoten.

De competitie zit er nu op, maar krijgt nog een staartje om de Eppie Oosterhof Bokaal waar ook elk jaar om wordt gestreden. Eppie Oosterhof heeft in zijn leven heel veel betekent voor de biljartbond Zuidoost Drenthe en daarom werd als eerbetoon de Eppie Oosterhof Bokaal in het leven geroepen. Een bokaal waar elke club trots op is om die een keer te winnen.

Na deze competitie zullen er vier ploegen, de nummers 1, 2, 3 en 4, om gaan strijden. De halve finales worden aanstaande donderdag 25 april, aanvang 20 00 uur, gespeeld in cultureel centrum De Barnstee in Barger-Oosterveld en het programma ziet er als volgt uit. Barnstee 4 – De Drie Paardjes 2 en Barnstee 3 – Barnstee 2. Op donderdag 2 mei, aanvang 20.00 uur, zal dan de finale worden gespeeld tussen de winnaars van de halve finales.


De kampioenen van de reguliere competitie. v.l.n.r. Bennie Immink, Hans Schiphouwer, Wietse Ebeltjes, Bé Bos, Bennie Kuhl en Gerrie Nijland. (foto BILZOD)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda