11e Fraterman Amusement Toernooi levert ? 9.000 op

HOOGEVEEN - Afgelopen zaterdag werden de finalepartijen van het 11e Fraterman Amusement Toernooi verspeeld. In de klasse Senioren was het Pompidou uit Meppel, door te winnen van De Vrolijke Koster uit Dedemsvaart, die met de eer ging strijken. In de categorie Recreanten won H.B.C. 1 uit Hoogeveen van Oudleusen 1 uit Oudleusen, die dan ook terecht als winnaars werden gehuldigd. In de categorie driebanden-klein won Schout 2 uit Hoogeveen van De Driesprong 1 uit De Krim. Lotus 2 uit Hoogeveen mocht zich laten huldigen in de afdeling Driebanden-Groot door te winnen van Lotus 1 uit Hoogeveen. De eerste en tweede prijswinnaars werden gehuldigd door sponsor Henk Fraterman uit de Krim.


Henny v.d. Most stelt elk jaar 5 overnachtingen voor 2 personen in Wunderland-Kalkar beschikbaar voor de sponsoren en adverteerders. Henny kon zelf niet naar Hoogeveen komen om ze uit te reiken aan de prijswinnaars, maar zijn grootste vriend, Rieks Fraterman nam hem waar.

Hierna kreeg Burgemeester Bouwmeester uit Coevorden het woord namens het Comité van Aanbeveling. Hij prees de organisatie voor het vele werk wat ze deden en vooral voor het goede werk. Hierna maakte hij met samenwerking van de afgevaardigden van de kinderdagverblijven de opbrengst van 2009 bekend. De opbrengst van het 11e Fraterman Amusement Toernooi bedroeg € 9.000.  In totaal is er in 11 jaar nu € 71.779,00 aan de diverse instellingen uitgekeerd.

De Altiband, die weer twee schitterende concerten verzorgde, kreeg een cheque van € 1500,00 , net als de vijf kinderdagverblijven in Drenthe. Vertegenwoordigsters van De Krulekoare uit Hoogeveen, ’t Boemeltje ui Meppel,  De Tamboerijn ui Emmen en de Arkel uit Assen waren aanwezig om zelf de cheque in ontvangst te nemen. Burgemeester Bouwmeester nam de cheque in ontvangst voor Pontes uit Coevorden, die helaas niet aanwezig waren.

Voorzitter Wemmenhove bedankte vervolgens Burgemeester Bouwmeester voor zijn woorden en de heren Fraterman voor 11 jaar sponsoring. Zij zullen in ieder geval nog vier jaar hun naam aan dit toernooi verbinden Hij bedankte vervolgens de teams voor hun deelname en hoopte dat iedereen volgend jaar opnieuw mee zal doen. Mw. Bolhuis bedankte namens de vijf kinderdagverblijven en de Altiband de organisatie voor de inzet voor dit toernooi. Hierna sloot de heer Wemmenhove het 11e Fraterman Amusement Toernooi af en wenste iedereen wel thuis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda