H.B.C. houdt verloting ten behoeve van WK 2010

HOOGEVEEN - Van 17 t/m 19 september 2010 organiseert de Hoogeveense Biljartclub het Wereldkampioenschap Driebanden-Groot Junioren 2010 in hun clublokaal L?Acquit aan de Terpweg 2 te Hoogeveen. Spelers uit Japan, Korea, Colombia, Egypte en verder uit Europa en natuurlijk Nederland zullen dit weekend hun kunsten vertonen op het groene laken en dan moet men toch denken aan moyennes ruim boven de 1.000. Natuurlijk brengt het organiseren van een dergelijk evenement de nodige kosten met zich mee. Gemeente Hoogeveen heeft inmiddels een subsidie toegezegd, Univ? zal opnieuw optreden als hoofdsponsor en ook TVM heeft zich bereid verklaard een bijdrage te geven voor dit voor Hoogeveen uniek sportevenement. Verder zijn de leden van H.B.C. druk bezig om advertenties, reclameborden, viptafels e.d. te verkopen.

Om de begroting rond te krijgen en zodoende de organisatie heeft het bestuur van H.B.C. besloten een verloting te houden ten bate van dit Wereldkampioenschap. Nederlands beste driebandenspeler en ook wereldkampioen bij de senioren Dick Jaspers heeft toegezegd zijn medewerking te verlenen aan deze verloting. De eerste prijs voor deze verloting is dan ook een clinic voor 4 personen, verzorgd door Dick Jaspers, tijd en plaats in overleg met Dick Jaspers. Een unieke kans voor elke biljarter, om in eigen omgeving met drie vrienden of vriendinnen les te krijgen van een man, die de ene na de andere wereldbeker wint, wereldkampioen wordt of moyennes van boven de 2.000 driebanden-groot speelt.

Aan de niet biljarters is ook gedacht, want de tweede prijs is een reischeque van € 500,00 te besteden bij Toerkoop Reisbureau van der Goes in Winkelcentrum De Weide in Hoogeveen. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Toerkoop Reisbureau van der Goes. De derde prijs een biljartkoffer met keu.

Om het voor iedereen mogelijk te maken deel te nemen aan deze verloting is de prijs per lot bepaald op € 2,00 per lot of 6 voor € 10.00. Het aantal loten bedraagt 3500 en de trekking is voor of op 20 september 2010 in Biljartcentrum L’Acquit. De loten zijn verkrijgbaar bij de leden van H.B.C. of aan de bar van Biljartcentrum L’Acquit. Ook kunt U ze bestellen via e-mail k.wemmenhove@home.nl of telefonisch 06-12623671. Na overmaking van het bedrag op rekeningnummer 32.90.65.904 t.n.v. K.A.Wemmenhove worden U de loten toegestuurd.

Het bestuur van H.B.C. hoopt op deze wijze een uniek driedaags sportevenement naar Hoogeveen te halen en de biljarters in het Noorden te laten genieten van driebandenspel op hoog niveau.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda