Wat brengt een nieuw biljartseizoen?

EMMEN - Zomerse omstandigheden hebben een bijkomstig voordeel: je kijkt al weer uit naar het nieuwe biljartseizoen. De indelingen van de competities zijn bekend. Dus ook de tegenstanders. Hoe zijn zij de zomer doorgekomen? En de meest intrigerende vraag: heb ik zelf wel voldoende gedaan om weer mijn niveau of nog beter te halen?

Primeur
Een primeur is de nieuwe biljartagenda 2009-2010, die is verschenen. Een handig boekwerkje van 132 pagina’s waarin het biljartseizoen niet meer over twee kalenderjaren in agenda’s hoeft te worden geschreven, maar nu heeft u in één keer alles bij de hand. Met de mogelijkheid om eigen prestaties bij te houden, alle gegevens van je eigen team te noteren en met pagina’s voor je tegenstander + telefoon of e-mailadressen. Ook is de biljartagenda voorzien van de data van alle kampioenschappen die er worden gehouden, vanaf de jeugdtitels tot en met de recreanten toe

De biljartagenda 2009-2010 kost € 4,95 inclusief portokosten en is te bestellen door overmaking van dit bedrag op 1410.00.864 ten gunste van COOLEGEM MEDIA te Rotterdam. Vergeet bij de betaling niet uw adres te vermelden. Dat voorkomt vertraging in het toezenden.

Nieuw magazine
Op de eerste vrijdag van de maand, komende vrijdag dus, verschijnt weer de nieuwe Biljart Totaal. Het full-colour magazine met nieuws uit de biljartwereld. Zoals de verandering van structuur van de KNBB, nu de Sectie Carambole is opgeheven en de Vereniging Carambole haar intrede heeft gemaakt. De samenstelling van het nieuwe bestuur en de nieuwe bondsraad. Hoe haalde Dick Jaspers het goud binnen op de World Games? Krijgt Europees titelverdedigster Therèse Klompenhouwer concurrentie? Eric Vijverberg en Johnny van Mil een paar apart. En wat verder terug: de bekerfinale in het driebanden en de nieuwe hobby van Raymond Ceulemans.

Dit alles gelardeerd met de vaste rubrieken als Noteren, Training, Zit dat zo en Verzamelen. In de laatste rubriek laat Hans de Wilde u kennismaken het een uitgebreid aanbod biljarten in allerlei films.Wie een abonnement op Biljart Totaal heeft kan dit alles deze week verwachten. Wie nog geen abonnement heeft doet er goed aan om nu bij de start van een nieuw seizoen zo’n abonnement te nemen. Het kost slechts 22,00 euro, hetgeen 2,00 eur per nummer is. Daarmee behoort Biljart Totaal tot één van de goedkoopste sportbladen.

Hoe krijgt u een abonnement? Door op www.biljarttotaal.nl uw gegevens in te tikken en het aanmeldingsformulier te verzenden. U krijgt dan automatisch het blad in de bus. Ook kunt u bellen met Biljart Totaal. Het nummer is 010 - 405.22.33.

• Biljartnieuws wordt gestuurd naar alle personen, organisaties en verenigingen die te maken hebben met de biljartsport. Wilt u geen biljartnieuws meer ontvangen, dan is een retourmail met deze aantekening voldoende om uw naam uit het bestand te verwijderen.

 

 


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda